Raspust iz snova

Kreativne radionice

U okviru svog programa „MOJ KAMP“ nudi širok izbor KREATIVNIH RADIONICA

Kreativne radionice u „MOM KAMPU“ osmišljene su tako da podstiču i stimulišu celokupan razvoj dece kroz rad u širokom spektru interaktivnih obrazovnih i kreativnih aktivnosti, igara i zabave, prilagođenih uzrastu mališana. Posebnost  ovih radionica je koncept učenja uz druženje, igru, kreativnost, otkrivanje interesovanja i sopstvenih potencijala. Obuhvatajući raznovrsne aspekte rada s decom, „MOJ KAMP“ nudi učesnicima  aktivnosti kroz koje stiču nova znanja i veštine i obogaćuju svoja iskustva iz oblasti slikanja, kreativnog ručnog rada, engleskog jezika, pesme i igre, sporta, izviđaštva.

Škola slikanja

Škola slikanja

U okviru ove radionice deca imaju priliku da se upoznaju sa osnovama crtanja i slikanja, na način koji je prilagođen njima. Ova radionica pomaže deci da razvijaju maštu, kreativnost i talenat. Svi mališani koji imaju sklonosti prema crtanju i slikanju, koji žele da nauče osnove, ali i da proširuju svoja već postojeća slikarska znanja imaju priliku da se izraze na ovoj zanimljivoj radionici. Izražavajući svoju kreativnost i talenat deca se ujedno na radionici druže sa svojim vršnjacima na zabavan i koristan način, stvarajući svoj kreativni proizvod koji mogu poneti sa sobom na povrtaku kući kao svoje malo umetničko delo.

Maštarije

Maštarije

Ova radionica podstiče decu da razvijaju svoju maštu i kreativnost, da praktično primene stečena znanja i realizuju svoj svet iz mašte. U “MOM KAMPU” sva deca imaju priliku da samostalno istražuju, otkrivaju, eksperimentišu, zapitkuju i na taj način dođu do odgovora na sva pitanja koja ih interesuju. Deca rade sa raznovrsnim materijalima (papir, drvo, glina, tkanina, vunica, staklo...), priborima za rad (olovka, četkica, tempere, boje za tekstil...) kao i tehnikama (crtanje, skiciranje, uklapanje, modelovanje...)

Engleski jezik

Engleski jezik

Škola engleskog jezika podeljena je po grupama, tako da se časovi engleskog za decu odvijaju za uzrast od 7 do 12 godina, odnosno za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta. Naši iskusni radioničari, predavači engleskog jezika, prilagodili su predviđeni nastavni plan i program mogućnostima i uzrastu polaznika, pa tako, najmlađi učesnici radionice savladavaju engleski jezik kroz različite igre i pevanje, odnosno kroz one oblika izražavanja koji su njima bliski. Zato deca na ovom uzrastu veoma brzo počinju da komuniciraju na engleskom jeziku uz širok vokabular.

Saznaj više
Izviđači, orijentiring i ekologija

Izviđači, orijentiring i ekologija

Uz pomoć stručnih i spretnih instruktora, mladi izviđači uvežbavaju veštine orijentisanja i snalaženja u prirodi poput kretanja po putnim znacima, obučavaju se u izviđanju terena i predvode šetnje po okolini. Ova radionica beskrajno je zanimljiva svim malim polaznicima kampa jer deca kroz igru i zabavu razvijaju veoma korisne tehnike snalaženja u prirodi, pozitivan odnos prema prirodi i uče da brinu o njoj i žive u ljubavi sa prirodom.

Saznaj više
18. - 24. jul 2019.
Tara
hotel "Beli bor"
Prijavite se