Распуст из снова
Контактирајте нас+381 65 23 77 650

Креативне радионице

У оквиру свог програма „МОЈ КАМП“ нуди широк избор КРЕАТИВНИХ РАДИОНИЦА

Креативне радионице у „МОМ КАМПУ“ осмишљене су тако да подстичу и стимулишу целокупан развој деце кроз рад у широком спектру интерактивних образовних и креативних активности, игара и забаве, прилагођених узрасту малишана. Посебност  ових радионица је концепт учења уз дружење, игру, креативност, откривање интересовања и сопствених потенцијала. Обухватајући разноврсне аспекте рада с децом, „МОЈ КАМП“ нуди учесницима  активности кроз које стичу нова знања и вештине и обогаћују своја искуства из области сликања, креативног ручног рада, енглеског језика, песме и игре, спорта, извиђаштва.

Школа сликања

Школа сликања

У оквиру ове радионице деца имају прилику да се упознају са основама цртања и сликања, на начин који је прилагођен њима. Ова радионица помаже деци да развијају машту, креативност и таленат. Сви малишани који имају склоности према цртању и сликању, који желе да науче основе, али и да проширују своја већ постојећа сликарска знања имају прилику да се изразе на овој занимљивој радионици. Изражавајући своју креативност и таленат деца се уједно на радионици друже са својим вршњацима на забаван и користан начин, стварајући свој креативни производ који могу понети са собом на повртаку кући као своје мало уметничко дело.

Маштарије

Маштарије

Ова радионица подстиче децу да развијају своју машту и креативност, да практично примене стечена знања и реализују свој свет из маште. У “МОМ КАМПУ” сва деца имају прилику да самостално истражују, откривају, експериментишу, запиткују и на тај начин дођу до одговора на сва питања која их интересују. Деца раде са разноврсним материјалима (папир, дрво, глина, тканина, вуница, стакло...), приборима за рад (оловка, четкица, темпере, боје за текстил...) као и техникама (цртање, скицирање, уклапање, моделовање...)

Енглески језик

Енглески језик

Школа енглеског језика подељена је по групама, тако да се часови енглеског за децу одвијају за узраст од 7 до 12 година, односно за децу предшколског и основношколског узраста. Наши искусни радионичари, предавачи енглеског језика, прилагодили су предвиђени наставни план и програм могућностима и узрасту полазника, па тако, најмлађи учесници радионице савладавају енглески језик кроз различите игре и певање, односно кроз оне облика изражавања који су њима блиски. Зато деца на овом узрасту веома брзо почињу да комуницирају на енглеском језику уз широк вокабулар.

Сазнај више
Извиђачи, оријентиринг и екологија

Извиђачи, оријентиринг и екологија

Уз помоћ стручних и спретних инструктора, млади извиђачи увежбавају вештине оријентисања и сналажења у природи попут кретања по путним знацима, обучавају се у извиђању терена и предводе шетње по околини. Ова радионица бескрајно је занимљива свим малим полазницима кампа јер деца кроз игру и забаву развијају веома корисне технике сналажења у природи, позитиван однос према природи и уче да брину о њој и живе у љубави са природом.

Сазнај више
18. - 24. јул 2019.
Тара
хотел "Бели бор"
Пријавите се