Распуст из снова
Контактирајте нас+381 65 23 77 650

Спортске радионице

Школа спорта је важан део програма, јер поред рекреативног, друштвеног и образовног карактера, има и посебан значај за здравствени развој деце. Такође, поред тога што деци која већ тренирају неки спорт и достигла су одређени ниво пружа могућност да усварше своје спортске вештине, ове радионице су добра база за откривање нових младих талената и њихово благовремено усмеравање.

У школи спорта, деца развијају тимски дух, однос према игри и осталим учесницима, а као саставни део програма, у правој спортској атмосфери одигравају се турнири, у којима учествују сви полазници – као део тима или подршка са трибина.

Посебно занимљив спорт који је од ове године у понуди је АТЛЕТИКА која није  једини базични спорт, али само је она краљица спортова и као таква, прави је одговор на питање којим спортом дете треба да се бави у најмлађем узрасту. Сви њихови природни покрети као трчање и скакање, овде су развијани и усмеравани. Савладавањем и усавршавањем основних кретања, дете ће имати основу за здраво и правилно развијање и предиспозицију за било који спорт. Кроз различите програме, као што је Kids’ Athletics, деца пролазе кроз лакше и теже моторичке полигоне, који су састављени од препона различитих висина, степера, обруча, агилних мердевина и многих других реквизита, имају најразличитије задатке који подразумевају различите начине трчања : спринт, трчање по страин, трчање уназад, трчање на прстима, на петама и кретања: четвороношке уназад и унапред, окретањем из лежећег ставе, кретање само уз помоћ руку или ногу.

У „МОМ КАМПУ“ деци су од спортова у понуди: фудбал, тенис, атлетика, спортска гимнастика и борилачке вештине (крав мага, теквондо и аикидо).

18. - 24. јул 2019.
Тара
хотел "Бели бор"
Пријавите се