Raspust iz snova

O kampu

MOJ KAMP“ je jedan od projekata i aktivnosti nevladine organizacije «BIG» (Beogradske internacionalne igre) koja je osnovana 2006. godine kao organizacija koja u fokusu ima decu, mlade i studente. BIG je 2013. godine proglašen za organizaciju koja realizuje projekte od značaja za grad Beograd.

U radu sa najmlađima „BIG“ ima dragoceno iskustvo kao partner na projektima koji se tiču psihosocijalne podrške deci osnovnoškolskog uzrasta kroz realizaciju letnjih kampova čiji program je obuhvatao raznovrsne edukativne, sportske i kreativne sadržaje.

Osnivač „MOG KAMPA“ je Mina Jovović, diplomirani inženjer organizacionih nauka, koja ima višedecenijsko iskustvo u radu s decom kroz različite kampove, baletske škole i organizaciju kreativnih, sportskih i kulturno-obrazovnih projekata.

MOJ KAMP“ je nastao sa željom da deca provedu raspust na kvalitetan, kreativan, zanimljiv i edukativan način. Iz iskustva koje sam stekla i kao dete na kampovima i radeći sa decom, imala sam prilike da prepoznam dečije potrebe i želje i zajedno sa svojim timom napravim program u kojem će u potpunosti uživati. „MOJ KAMP“ je mesto koje će otkriti nove talente, podsticati postojeće potencijale i razviti nove veštine kod svakog deteta. Zadovoljstvo mi je da je „MOJ KAMP“ mesto okupljanja najkvalitetnijih ljudi u svojim strukama koji pre svega svoj posao rade iz ljubavi što daje najbolje rezultate vidljive kod svakog deteta.“

Tim „MOG KAMPA“ čine profesionalci koji iza sebe imaju dvadesetogodišnje iskustvo u radu sa decom, kao i u okviru rada u kampovima i u realizaciji uspešnih kreativnih, edukativnih i sportskih radionica. To su pedagozi, učitelji i nastavnici, psiholozi, sportski treneri, animatori i medicinsko osoblje, koji pored toga što su dokazani profesionalci, svoju ljubav prema deci i prirodi, želju da neguju talente i podele svoje ogromno znanje iskazuju kroz kvalitetan rad i iskrenu posvećenost onima kojima je namenjen „MOJ KAMP“.

Želimo da naša deca imaju pravo, a ne virtuelno detinjstvo, da osete istinske vrednosti i emocije i budu u konstantnoj vezi sa prirodom i zdravim životom svesni njihove važnosti.

U autentičnom prirodnom ambijentu nacionalnog parka Kopaonik u kojem preovlađuju zelenilo, mir i očaravajuća lepota planinskog okruženja, odvija se bajka „MOG KAMPA“ koja svojim malim učesnicima pruža jedinstven doživljaj prirode, zajedništva i prijateljstva, kreativnosti i zdravih navika.

Pozivamo sve drugare koji imaju između 7 i 12 godina da deo svog letnjeg raspusta provedu kvalitetno uz puno novih znanja, zanimljivosti i zabave u „MOM KAMPU“ i time stvore sebi nezaboravno iskustvo i uspomene za čitav život!

„MOJ KAMP“ se održava uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Kopaonik
7. - 13. i 13. – 19. jul 2020.
Srebrnac
19. – 25. jul 2020.
hotel "Srebrna lisica"
Prijavite se