Raspust iz snova

Program

Program „MOG KAMPA“ ispunjen je brojnim aktivnostima, a njegovu okosnicu čine svakodnevne radionice za koje se deca opredeljuju po sopstvenom izboru.

 „MOJ KAMP“ sadrži programe za individualni i grupni rad, raznovrsne kvizove, takmičenja u plesu, sportske turnire i druge vidove zdravog nadmetanja u kreativnom izražavanju dece.

Posebnost „MOG KAMPA“ čini koncept učenja uz druženje, igru, kreativnost, otkrivanje interesovanja i sopstvenih potencijala. Obuhvatajući raznovrsne aspekte rada s decom, „MOJ KAMP“ nudi veliki izbor aktivnosti čiji je cilj sticanje novih znanja i veština i proširivanje dosadašnjih iskustva i pogleda na svet.

Smeštaj

Smeštaj

„MOJ KAMP“ se odvija u jedinstvenom kompleksu hotela „Beli bor“ na Tari koji je smešten na istočnom, najlepšem, delu ove planinske lepotice. Za potrebe održavanja letnjih kampova i boravka dece na rekreativnoj nastavi u okviru kompleksa podignut je dečiji Grad prijateljstva, koji se sastoji od osam drvenih kućica pogodnih za izvođenje kurseva, radionica i kulturno-zabavnih programa u okviru kojih deca mogu tokom celog dana borave na svežem planinskom vazduhu zaštićeni od sunca i vetra.

Saznaj više
Dnevni raspored

Dnevni raspored

Pored redovnih dnevnih aktivnosti deca u „MOM KAMPU“ će svakoga dana imati neki novi sadržaj: bazen, Dan nauke, zabava i avantura, logorska vatra, spavanje u šatorima, zanimljiva predavanja...

Saznaj više
Spisak stvari za kamp

Spisak stvari za kamp

Uvek je dobro imati podsetnik kada se spremate na put. Uglavnom su najpouzdaniji podsetnici naše mame, ali kako bismo i njima malo olakšali ovu „aktivnost“ napravili smo listu neophodnih stvari za boravak u kampu.

Saznaj više
Briga o deci

Briga o deci

„MOJ KAMP“ je mesto na kome deca kvalitetno provode svoj raspust i u kome su poštovanje deteta i njegove ličnosti, kao i briga o njegovoj bezbednosti i zdravlju prioritet u svakom trenutku!

Saznaj više
18. - 24. jul 2019.
Tara
hotel "Beli bor"
Prijavite se